Categorieën

AIRGANIX ™ | Schone lucht thuis, op werk, in de auto.

AIRGANIX-â„¢-|-Schone-lucht-thuis-op-werk-in-de-auto

Schone lucht in je huis, op je werk, in de tram,
bus, vliegtuig, ziekenhuis, bioscoop enz.”Weergave:


Bezig met laden...
-10 %
shopping_basket
search

Airganix CarCloud M

€39,99 € 35,99 * p/stuk
shopping_basket
search

Airganix WallCloud Zwart. Luchtzuivering voor in je huis, op de camping of voor onderweg. Bescherming tegen bacteriën, pollen, (fijn)stof en formaldehyde. De WallCloud Zwart zuivert de lucht tot 50 m2

€ 49,00 * p/stuk
shopping_basket
search

Airganix™ BodyCloud. Schone lucht rondom je hoofd. Helpt ook bij hooikoorts! Tegen bacteriën, virussen, pollen, rook, fijnstof, formaldehyde.

€ 49,00 * p/stuk

De Cloud producten, de kwaliteit van Zwitserse berglucht in uw huis, op kantoor, op reis en in de auto. Kortom, iedere ruimte waar geademd wordt! 

Begin 1900 kreeg Albert Einstein's zus Maja tuberculose. In die tijd bestond genezing uit een verblijf in een ziekenhuis hoog in de Zwitsere Alpen, waar ze opmerkelijk genoeg volledig herstelde. Einstein en zijn vriend Conrad Habicht, probeerden een wetenschap-pelijke verklaring voor dit fenomeen te vinden. Ze ontdekten dat op grote hoogte het aantal geactiveerde zuurstof-ionen veel hoger is dan laag in het land. Einstein ontwikkelde een apparaat dat de electiciteit van de lucht hoog in de bergen kon namaken. 

The Cloud is de hedendaagse versie van deze unieke 'potentie- multiplicator'. Het bootst de natuurlijke samenstelling van de lucht na, die (helaas) door menselijk toedoen is verstoord. Hoe komen Positieve ionen in onze atmosfeer? Positieve ionen komen in onze atmosfeer door:

1.Toevoeging van bepaalde chemische stoffen, zoals bariumzout. 
2. 
Verschillende soorten straling.
3. Gebeurtenissen in ons zonnestelsel (zonne-uitbarstingen, maanstanden e.d.)

Negatieve ionen komen in steeds geringere getale voor, omdat de condities waaronder negatieve ionen ontstaan door menselijke activiteiten enorm worden beperkt. In onze atmosfeer zijn er gemiddeld 1500 tot 4000 ionen te meten per vierkante centimeter (cm3). De aarde zelf heeft een negatieve lading, waardoor negatieve ionen worden afgestoten. Deze afstoting zorgt ervoor dat er een zekere balans ontstaat tussen negatieve en positieve ionen in een verhouding van respectievelijk 10 op 12. Een teveel aan positieve ionen of gebrek aan negatieve ionen kan het zogenaamde serotonine hyperfunctie syndroom of irritatie syndroom veroorzaken en behelst slapeloosheid, irritatie, spanning of stress, migraine, misselijkheid, hartkloppingen, hitteaanvallen gecombineerd met rillingen of zweten, trillen en duizeligheid. Ouderen hebben last van depressiviteit, lusteloosheid en extreme vermoeidheid. 

Het inademen van positief geïoniseerde lucht kan ook tot gevolg hebben dat er irritatie optreed in de luchtwegen. Aandoeningen als astma, bronchitis, hooikoorts, maar ook reuma en andere chronische pijnen worden versterkt. Dezelfde effecten die een teveel aan serotonine aanduiden. Behalve problemen met de luchtwegen, komt daar nog bij jeuk aan de ogen, droge keel, moeite met slikken, duizeligheid, dichte neus, droge huid, migraine etc. Is het misschien zo dat positieve ionen verantwoordelijk zijn voor het vrijkomen van serotonine in het lichaam? Onderzoek heeft uitgewezen van wel. Het schijnt dat bij inademing van lucht relatief veel positieve ionen via de longen in de bloedbaan komen. In de bloedbaan maken deze positieve ionen serotonine los van de rode bloedplaatjes. 


Depressies worden tegenwoordig veelal behandelt met medicijnen die de opname van serotonine blokkeren, zoals Prozac, Seroxat en Zoloft. Omdat depressiviteit een symptoom is van een tekort aan negatieve ionen of een teveel aan positieve ionen, zou het zeer goed mogelijk zijn in plaats van medicijnen een negatieve ionentherapie te volgen. Ook is er de mogelijkheid een ionisator aan te schaffen. 

Lees verder op onze website airganix.eu


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief