Categorieën

BIOCHIP™ Serotonine

BIOCHIP™-Serotonine

De Bio Chip is een uniek product.
- 20 jaar onderzoek door dr. Kinas -
Kijk ook op www.biochip.nlWeergave:


Bezig met laden...
-30 %
shopping_basket
search

De Bio Chip™ Serotonine.

€49,95 € 34,95 * p/stuk

LEES HET VERHAAL van BAS. Klik hier.

Bio Chip Serotonine. Het dragen van de Bio Chip™ kent geen bezwaren of bijwerkingen van enige aard en is 100% veilig te dragen door vrouwen, mannen en kinderen van alle leeftijden. De Bio Chip is gebaseerd op een plantenextract dat op een uiterst ingenieuze wijze op een magneetstrip is gezet. De Bio Chip heeft geen bijwerkingen en afkickverschijnselen zoals Prozac, Seroxat, Ritalin of ander anti depressiva medicijnen. 

Jarenlang onderzoek is hier door Dr. Kinas en zijn team aan vooraf gegaan. Door deze nieuwe manier van medicatie zijn er veel gezondere mogelijkheden bijgekomen dan het louter slikken van door uw dokter voorgeschreven pillen en/of injecties. In Duitsland is de unieke en uitstekend werkende Bio Chip erg populair en is nu ook bij ons in Nederland verkrijgbaar.

Op de Bio Chip is een plantenextract van Serotonine geplaatst. Serotonine stimuleert de positieve stemming van de mens; een tekort kan leiden tot depressiviteit, een negatief zelfbeeld en/of agressie. Die geestelijke staat geeft vaak aanleiding tot koopziekte, ontevredenheid, overmatig eten en ander ongewoon en ongewild gedrag.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies omdat de wet het voorschrijft, we slaan echter GEEN persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies